Redovisningskonsult/redovisningsassistent


AKTIV REVISION I GÄVLE AB har funnits sedan 2008 och erbjuder tjänster inom revision, redovisning och ekonomisk rådgivning samt ger skattekonsultationer. Företaget har vuxit mycket under de senaste åren och sysselsätter idag 21 personer på vårt kontor i centrala Gävle. Vi fortsätter att växa, och nu behöver vi utöka med ytterligare en redovisningskonsult alternativt redovisningsassistent.  

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med löpande bokföring, avstämningar, löner, moms och skattedeklarationer. Meriterande är om du har erfarenhet från redovisnings- eller revisionsbyrå. Det finns goda möjligheter till vidareutveckling för den som i framtiden vill bli auktoriserad redovisningskonsult. 

Du som söker tycker om ett omväxlande och självständigt arbete med engagemang och eget ansvar. Som person har du en stark egen drivkraft och du vill framåt, samtidigt som du är lyhörd, ödmjuk, och har en bra samarbetsförmåga. Vi värdesätter allmänt goda IT-kunskaper men i synnerhet kunskaper inom olika redovisnings- och bokslutsprogram. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakter, är det viktigt att du behärskar svenska bra, i tal och skrift. Hos oss blir du en viktig del i teamet på byrån och bidrar till trivsel på arbetsplatsen. 

Tror du att du skulle passa in i vårt gäng? Välkommen med din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. 

Ingalill Lindholm, ingalill.lindholm@aktivrevision.se, 026-457 35 66